O Hotelu

Naš najveći brend i najvažnija usluga je otvorenost, srdačnost i gostoljubivost. Stvaranje imidža objekta kao takvog, vrhunac je ovog posla jer kada gostima stvorimo takav ugođaj, oni će se uvijek vratiti… Dobro došli uvijek i iznova!

 
HOTEL KAKTUS je otvoren 1989. godine kao prvi privatni hotel u državi. Hotel je otpočetka gajio prepoznatljiv stil usluge, a nadaleko poznate gastronomske delicije su svrstale hotel Kaktus u sam vrh tadašnje gastro ponude Hercegovine i okolice.

Boravak u našem hotelu omogućiti će Vam intiman i opuštajući ambijent, bilo da se radi o romantičnom “bijegu” ili pak poslovnom druženju. Apartmani nude vrhunsku udobnost u prostranoj spavaćoj sobi sa sjedećom garniturom i kupaonici sa kadom/tušem. Svi apartmani su opremljeni s klimom, mini barom, LCD SAT TV, telefonom u sobi, ADSL internet priključkom, radnim stolom, sušilom za kosu.

Gosti na raspolaganju imaju direktan pristup sobi liftom iz garaže, restaurant LUMARIS sa tradicionalnim specijalitetima, dvoranu BRAVIROS za različite poslovne i(li) svečane prigode, dok se za ispijanje jutarnje kave i vođenje neformalnih razgovora gost može odlučiti posjetiti KAKTUS bar, uživajući u relaksirajućem ambijentu i toplini boja.

Naše ljubazno osoblje koje je uvijek na raspolaganju, učinit će sve kako bi Vaš boravak bio što ugodniji.